landskab og byrum

(om/til) bygning

rum/møbel

profil

udstillinger

formidling

tja—studio
English | | Kontakt
Arkiv

01.01.20 | tja-studio | arbejder med alt der har en historie

tja-studio er ejet og drevet af arkitekt Tanja Jordan, maa., mdl.
Virksomheden arbejder med alt det der har en historie, - som kan udvikles, skærpes eller transformeres.

Jeg arbejder mod at skabe bæredygtige robuste løsninger til den kulturarv der allerede findes, med et fagligt fokus på højt kunstnerisk og arkitektonisk værdi.

Jeg arbejder sanseligt med materialer og organismer, der taler med stedet og som kan indgå i symbiose og i økologisk cyklus med dette.
Jeg tror på sameksistenser og at vi bliver klogere af, at være tæt på andre ikke-humane væsener. Biodiversitet og arbejdet med dyr i landskabsudviklingen er kerneområder som jeg har stor kendskab til, og som jeg bruger aktivt i mit arbejde.

Jeg arbejder både 'i byen' og 'på landet' og ser ikke de konventionelle modsætninger for bæredygtig udvikling eller menneskelige værdier, bare forskellig kontekst.
Derfor arbejder jeg med potentialet i feltet af urbane netværk og fortællinger, lokale steder og rum, såvel som bosætning og naturpleje i de rurale landskaber, - og en nytænkning af planlægningen heraf.

Jeg håber du vil finde mit arbejde interessant og ser frem til at høre fra dig, hvis du tror der kan opstå et positivt samarbejde.

fotos Prismet på Maria Kirkeplads fra 2014, af Torben Eskerod.

2020

> 01.01.20 | tja-studio | arbejder med alt der har en historie